Програмна система для планування та моніторингу виконання особистих задач і досягнень. Клієнтська частина - Дашко, Н. М. (My University, 2025)
Об'єктом дослідження є програмна система для особистого планування, відстеження прогресу та досягнень користувача в рамках інтерактивного застосунку з можливістю соціальної взаємодії. Дослідження включало аналіз потреб користувача, особливостей побудови інтерфейсів користувача для систем самоконтролю, а також реалізації зручного та адаптивного вебінтерфейсу з урахуванням інтеграції із зовнішніми API. Метою кваліфікаційної роботи є розробка функціональної та зручної клієнтської частини вебзастосунку, що дозволяє користувачам створювати та моніторити особисті завдання, отримувати власні досягнення, взаємодіяти з іншими користувачами та отримувати системні повідомлення. Методи розробки базуються на сучасних технологіях фронтенду, зокрема бібліотеці React.js у поєднанні з препроцесором стилів LESS та менеджером маршрутизації React Router. Для налаштування структури проєкту та оптимізації збірки використовувався інструмент Vite. Уся клієнтська частина взаємодіє з серверною частиною через REST API, запити до якої реалізовано за допомогою fetch. Розробка велась у локальному середовищі розробки Visual Studio Code з використанням системи контролю версій Git.
Keywords: планування виконання особистих задач; моніторинг виконання особистих задач; особисте планування; Visual Studio Code