Модель фінансового моніторингу підприємства в умовах гібридних загроз - Сохіна, В. С. (My University, 2022)
Мета роботи - теоретичне дослідження та розробка практичних рекомендацій щодо створення механізмів захисту бізнесу в умовах гібридної війни. Розкрито сучасний стан впливу гібридних загроз на бізнес-середовище та охарактеризовано стійкість до гібридних загроз як складову економічної безпеки підприємств. Це говорить про те, що підприємства та бізнес є невід'ємною частиною суспільства і тому є об'єктом гібридних впливів. Проаналізовано діяльність та напрямки організації фінансової безпеки АТ «Турбоатом», визначено існуючі організаційні напрямки забезпечення економічної безпеки. Визначені шляхи досягнення безпеки підприємства в умовах гібридних загроз, також запропоновані організаційні та управлінські процеси забезпечення захисту АТ «Турбоатом».
Keywords: фінансовий моніторинг; гібридні загрози; гібридні впливи; система показників; теплова карта ризиків; безпековий ландшафт