Аналіз механизмів комплексного керування трафіком в IP-мережах при виникненні перенавантаження - Вербицький, Є. Р.; Колтун, Ю. М. (ХНУРЕ, 2023)
Метою доповіді є аналіз особливостей та елементів системи управління трафіком в IP-мережах, формування задачі управління спираючись на принципи планування та визначення політики управління трафіком, а також на вибір методу і схеми управління. Особлива увага в доповіді приділяється аналізу механізмів управління трафіком в IP-мережах у разі виникнення перевантаження.
Keywords: IP-мережа; Якісні показники; QoS; управління трафіком