Спосіб контролю та оцінки технічного стану тепловиділяючих об`єктів, що містять однотипні вузли, термографічним методом - Зайченко, Ю. Д.; Купко, В. С.; Мачехін, Ю. П. (ХНУРЕ, 2012)
Винахід належить до галузі технічної діагностики та може бути використаний для контролю та оцінки технічного стану обладнання, що має однотипні вузли, та виділяє теплоту в процесі функціонування. Спосіб контролю та оцінки стану тепловиділяючих об'єктів термографічним методом включає безконтактну реєстрацію температурного поля об'єкта та формування термограм його поверхні та обробку термограм з формуванням трьох видів термографічної інформаційної функції (ТІФ).
Keywords: технічна діагностика обладнання; контроль стану тепловиділяючих об'єктів