Презентація та обговореня розробки стратегії розвитку міста Харкова на 2020-2030 роки «Харків: ідеї для міста – місто для людей» - Грецька-Миргородська, В. В.; Родченко, В. Б. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2020)
Стратегія розвитку на 2020-2030 рік.
Keywords: стратегія розвитку міста