Порівняльний аналіз цитоморфологічних особливостей слизової оболонки носа за данними комп’ютерної томографії (кт) при хронічних патологіях внутрішньоносових структур - Шушляпіна, Н. О.; Аврунін, О. Г.; Носова, Я. В. (My University, 2024)
Проведено порівняльний аналіз цитоморфологічних особливостей слизової оболонки носа за данними комп’ютерної томографії (КТ) при хронічних патологіях внутрішньоносових структур
Keywords: носове дихання; цитоморфологічний аналіз; слизова оболонка; комп'ютена томографія