Веб-система психофізіологічного тестування - Парамонов, А. К.; Ткаченко, В. П.; Шапошник, Я. В. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Робота присвячена проектуванню веб-системи для психофізіологічного тестування без використання спеціалізованого обладнання. Розроблена система дозволяє здійснювати тестування в режимі онлайн за типовими психофізіологічними методиками. Також розглянуті особливості архітектури системи та використані технології. Веб-система є зручним доступним інструментом для проведення досліджень та навчання роботі з аналогічними спеціалізованими системами.
Keywords: психофізіологічне тестування