Порівняльний аналіз мобільних додатків для вивчення англійської мови - Баканов, О. В. (My University, 2025)
Мета роботи – Провести порівняльний аналіз мобільних додатків для вивчення англійської мови, щоб визначити ключові особливості для створення власного додатку. Проведено порівняльний аналіз мобільних додатків для вивчення англійської мови. Визначено основні особливості і відмінності, які роблять додатки цікавими та популярними. Відповідно до результатів аналізу запропоновано власний план та функціональні особливості для реалізації власного додатка. Відповідно плану був реалізований додаток.
Keywords: react native; статистичний аналіз; аналіз якісних даних; особливості додатків