Дослідження методів оцінювання ефективності роботи працівників в ІС приватного медичного закладу - Дунаєв, В. О. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження в кваліфікаційній роботі є процес оцінювання ефективності роботи персоналу приватного медичного закладу. Як методи дослідження в кваліфікаційній роботі застосовувалися методи системного аналізу та моделювання систем. Метою кваліфікаційної роботи є дослідження та удосконалення процесу оцінювання ефективності роботи персоналу приватного медичного закладу. Робота містить аналіз методів та підходів до оцінювання ефективності роботи персоналу медичного закладу; аналіз способів вдосконалення існуючих методів оцінювання ефективності роботи працівників медичного закладу та опис вдосконаленого методу; опис розробленої інформаційної технології оцінювання ефективності роботи працівників приватного медичного закладу та опис програмної реалізації даної технології. Новизна отриманих результатів полягає у запропонованому методі та розробленій інформаційній технології оцінювання ефективності роботи персоналу медичного закладу.
Keywords: медична інформаційна система; оцінювання ефективності роботи; персонал медичного закладу