Методи забезпечення якості роботи Call Centre - Корнєйцова, Н. В. (My University, 2021)
На стадії логічного проектування на основі об'єктно-орієнтованого підходу розроблена логічну модель інформаційної системи CALL CENTRY (CRM) корпоративної мережі. Проведені дослідження та застосовані методи моделювання для вирішення конкретних практичних завдань, а саме для вирішення: проблем ефективності функціонування CALL CENTRY (CRM) корпоративної мережі та окремих методів моніторингу ефективності використання ресурсів доступу на прикладі запропонованих програмних інтерфейсів. В роботі реалізована автоматизована інформаційна система та надано рекомендації щодо її апаратно-програмному забезпеченню CALL CENTRY (CRM) корпоративної мережі. Проведено автоматизоване тестування параметрів якості інформаційної системи діяльності CALL CENTRY (CRM) корпоративної мережі підтвердило відповідність її функціональності встановленим вимогам стандартів та норм.
Keywords: інформаційна система; корпоративна мережа; call centry; забезпечення параметрів якості обслуговування; оцінка якості послуг