Виявлення аномалій у поведінці користувачів за допомогою Machine Learning - Сушко, А. О. (My University, 2022)
Мета роботи – пошук оптимального алгоритму для виявлення аномалій у поведінці користувачів. У результаті роботи був проведений аналіз технічної літератури, предметної галузі, виявлено проблемні місця та поставлено задачу розробки готового рішення. Були сформовані вимоги та досліджені вхідні дані. На основі цього було обрано оптимальні алгоритми машинного навчання для пошуку аномалій
Keywords: виявлення аномалій; геодані; кластеризація; машинне навчання; навчання без учителя; послідовні дані