Дослідження методів створення та розгортання багатомодульних Java застосунків - Верес, М. Д. (My University, 2024)
Мета роботи – дослідження існуючих проблем під час створення та розгортання багатомодульних проектів та застосунків Java та пошук засобів їх усунення. Метод рішення – аналіз життєвого циклу багатомодульних проектів Java, покроковий аналіз кроків життєвого циклу, порівняння та розбір рішень, розробка системи рекомендацій для роботи із багатомодульними проектами Java.
Keywords: багатомодульний Java застосунок; програмний модуль; компіляція; лінійна згортка; контейнерізація; хмарна платформа