Дослідження методів та інструментів для групування помилок журналу тестування за допомогою алгоритмів подібності рядків - Гриб, Р. В. (My University, 2024)
Метою роботи є проведення дослідження продуктивності методів групування помилок за допомогою алгоритмів подібності рядків. Методами розробки та проектування є аналіз проблемної області дослідження, вибір оптимального метода групування помилок шляхом вирішення багатокритеріальної задачі прийняття рішень та проведення експериментального аналізу даних.
Keywords: групування помилок; журнал тестування; подібність рядків