Автоматизація тестування під час проєктування мобільних застосунків за технологією Agile - Микита, П. Я. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка ефективної методики автоматизованого тестування мобільних застосунків, створених за технологією Agile. У ході виконання кваліфікаційної роботи об’єктом дослідження є процес тестування мобільних застосунків, що створюються з використанням технології Agile. Предметом дослідження виступає методика автоматизації тестування мобільних додатків у рамках Agile-підходу. У зв’язку з цим, актуальність дослідження полягає в необхідності створення методики, яка дозволить ефективно автоматизувати як API-тестування, так і тестування графічного інтерфейсу мобільних додатків у рамках Agile-проєктів.
Test Automation when Developing Mobile Applications Using the Agile Technology
Keywords: Agile; тестування мобільних застосунків