Методи розробки спеціалізованих інтегральних схем для систем управління - Лубан, А. С. (My University, 2024)
Метою роботи є аналіз методів розробки спеціалізованих інтегральних схем для систем управління з використанням архітектурних специфікацій систем-на-кристалі архітектурних специфікацій. У ході виконання кваліфікаційної проведено аналіз методів розробки спеціалізованих інтегральних схем для систем управління з використанням архітектурних специфікацій систем-на-кристалі архітектурних специфікацій. Для спрощення створення виконуваних моделей SoC у набір методів включений метод автоматизації переведення специфікацій у виконувані моделі на формальних мовах; а для раннього спільного аналізу різних компонентів системи та протоколів її функціонування розроблений підхід передбачає застосування різних методів верифікації даних на стадії створення специфікації. Крім того, розроблений метод також дозволяє підвищити якість взаємодії спеціалізованої інтегральної плати та системи на кристалі.
Methods for Developing Specialized Integrated Circuits for Control Systems
Keywords: система на кристалі; обчислювальна система; VHDL; специфікація