Розробка модуля «Моніторинг персональних даних учнів» інформаційної системи ліцею - Іванов, Д. А. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є інформаційна система, що підтримує моніторинг персональних даних учнів та управління освітнім процесом у ліцеї. Предметом дослідження виступає ІТ-сервіс моніторингу даних про учнів, використовується для створення статистичних звітів. Метою роботи є створення цифрового сервісу, що забезпечує ефективний та безпечний моніторинг персональних даних учнів. У роботі виконано аналіз предметної області та існуючих рішень, сформульовано вимоги до системи, побудовано архітектуру, інформаційну модель і структуру бази даних, а також розроблено алгоритми та прототип інтерфейсу. Розроблений сервіс призначений для автоматизації та використання в інформаційній системі ліцею.
Keywords: захист персональних даних; моніторинг персональних даних учнів; управління освітнім процесом