Програмна система для рекомендації та підбору актуальних культурних подій. Front-end, AI - Сафошин, В. В. (My University, 2024)
Об’єкт розробки – клієнтська частина та ШІ чат-бот для програмної системи для рекомендації та підбору актуальних культурних подій. Мета розробки – розробка клієнтської частини та ШІ-частини програмної системи для рекомендації та підбору актуальних культурних подій. Метод рішення – для розробки клієнтської та ШІ-частини було обране середовище розробки Visual Studio Code, мова програмування JavaScript та фреймворк React.js для клієнтської частини та Python та фреймворк LangChain для ШІ чат-боту. У результаті розробки створено клієнтську частину програмної системи для рекомендації та підбору актуальних культурних подій.
Keywords: культурна подія; Visual Studio Code