Метод керування системою генерації електроенергії з використанням бездротових технологій - Корнієнко, Є. Д. (My University, 2023)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка та дослідження методу керування системою генерації електроенергії з використанням бездротових технологій. У процесі дослідження має бути розроблено систему сталого енергоживлення споживача, завдяки генеруванню електроенергії. Контроль системи має здійснюватися ресурсами мікроконтролеру. Моніторинг поточних параметрів генерації електроенергії виконується завдяки мобільному застосунку для операційної системи Android.
Control Method for Power Generation System Using Wireless Technologies
Keywords: система генерації електроенергії; бездротові технології; мікроконтролер; мобільний застосунок; інвертор; MPPT