Інтеграція штучного інтелекту у стратегічний digital-маркетинг - Стріляна, К. Ю.; Ларіна, Т. О. (ТОВ «Видавництво Ліра-К», 2025)
У роботі розглянуто роль інтеграції штучного інтелекту в стратегічний digital-маркетинг. Проаналізовано ключові напрями застосування ШІ, зокрема персоналізацію контенту, програматик-рекламу, чат-боти та прогнозну аналітику. Наведено приклади успішної інтеграції у провідних компаніях. Визначено переваги та виклики впровадження ШІ у маркетингові стратегії. Визначено перспективи зростання конкурентоспроможності бізнесу завдяки розвитку технології.
Keywords: реклама; digital-маркетинг