Розробка компонентів інформаційної системи дистанційних курсів навчання - Янчинський, І. В.; Ситніков, Д. Е. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є розробка компонентів інформаційної системи дистанційних курсів навчання.
Keywords: дистанційні курси навчання