Дослідження методів та технологій автоматизації вибору інструментальних засобів для адміністрування мережевої інфраструктури - Сорокін, Д. О. (My University, 2024)
Об’єкт дослідження – інструментальні засоби для адміністрування мережевої інфраструктури. Предмет дослідження – дослідження методів та технологій автоматизації вибору інструментальних засобів для адміністрування мережевої інфраструктури. Мета дослідження – пошук та розробка шляхів підвищення ефективності реалізації процесу вибору інструментальних засобів для мережевої інфраструктури
Keywords: мережева інфраструктура; спеціалізована бібліотека