Мобільний застосунок для створення каталогу домашньої бібліотеки - Боклаг, Л. О. (My University, 2025)
Метою роботи є створення мобільного застосунку для платформи Android, який забезпечує зручну організацію особистої бібліотеки, обмін враженнями від прочитаних книг, а також підтримує базову соціальну взаємодію між користувачами. Для досягнення поставленої мети були застосовані методи: аналіз існуючих програм-аналогів, вивчення інструментів розробки для Android, проєктування архітектури застосунку, реалізація програмної частини та проведення тестування (функціонального, інтеграційного та UI-тестування). Предметом дослідження є процес розробки мобільного застосунку для ведення персональної електронної бібліотеки користувача. Об’єктом дослідження виступає програмне забезпечення, що дозволяє здійснювати пошук, збереження, рецензування книг, а також взаємодію між користувачами в межах книжкової спільноти. У результаті розроблено мобільний застосунок, що дозволяє користувачам шукати книги, зберігати їх на віртуальну книжкову полицю, залишати рецензії, оцінювати рецензії інших користувачів та переглядати бібліотеки інших учасників. Також реалізовано можливість доступу до облікового запису з різних мобільних пристроїв. Розроблене програмне забезпечення є повністю працездатним і готовим до подальшого вдосконалення.
Mobile Application for Creating a Home Library Catalog
Keywords: каталог, рецензія, мобільний застосунок, інтерфейс користувача, досвід користувача, пошук, сортування, авторизація, реєстрація; каталог домашньої бібліотеки; персональнаа електронна бібліотека користувача