Інтеграція платіжної системи PayPal з e-commerce системами на основі CMS PrestaShop - Чантурія, Т. З. (My University, 2023)
Обʼєктом роботи є інтеграція платіжної системи PayPal з e-commerce системами. Метою роботи є розробка модуля, який дозволяє інтегрувати платіжну систему с з e-commerce системами керування вмістом (CMS) PrestaShop для інтернет-магазинів. Для реалізації зазначеної мети було використано мову програмування PHP, JavaScript. Було проведено роботу з базами даних MySQL. Також були розроблені HTML-сторінки та таблиці стилів CSS. Під час розробки на робочому місці було встановлено групу компонентів LAMP (Linux, Apache2, MySQL, PHP). Для доступу до бази даних – phpMyAdmin, а для програмування – інтегроване середовище розробки PhpStorm. В якості системи управління версіями було використано Git. У результаті роботи проведено дослідження нових шаблонів проєктування та здійснена програмна реалізація модуля інтеграції платіжної системи PayPal з e-commerce системами на основі CMS PrestaShop.
Keywords: розробка модуля; інтеграція платіжної системи; система керування вмістом; CMS PrestaShop