Алгоритм решета числового поля - Горбенко, І. Д.; Єсіна, М. В. (My University, 2012)
В той час, коли був винайдений RSA, числа більш ніж з 80 десятковими знаками не під- давалися розкладанню. Всі відомі алгоритми або працювали дуже повільно, або вимагали чисел спеціального вигляду. Це робило відносно безпечними навіть маленькі, 256-бітові ключі.