Дослідження інструментів для автоматизованого тестування веб-додатків та їх впливу на ефективність процесу тестування - Ступнікова, Є. В. (My University, 2025)
Об'єкт дослідження - інструменти для автоматизованого тестування веб-додатків, їх вплив на процесні аспекти ефективності, зокрема повний вартісний цикл, стабільність тестового середовища, вплив на кількість нестабільних тестів, економічну ефективність всього проекту. Мета дослідження - аналіз і оцінка сучасних інструментів автоматизованого тестування веб-додатків для визначення їхнього впливу на ефективність, продуктивність та якість процесу тестування, створення моделі оцінки інструментів тестування та їх економічної ефективності.
Keywords: тестування веб-додатків; стабільність тестового середовища; автоматизоване тестування