Енергозберігаюче джерело безперебійного електроживлення - Торба, А. А.; Бобкова, А. А.; Торба, О. О.; Торба, Д. О. (ХНУРЕ, 2013)
Енергозберігаюче джерело безперебійного електроживлення містить послідовно з'єднані первинне джерело електроживлення, зарядний пристрій та акумулятор, імпульсний перетворювач постійної напруги.
Keywords: енергозбереження; безперебійне електроживлення