Актуальні проблеми викладання стохастико-детермінованих методів обробки сигналів та зображень в оптико-електронних системах - Стрілкова, Т. О.; Лебєдєв, Є. О.; Шарапов, М. М. (ПП “ТД Едельвейс і К”, 2018)
Метою роботи є підвищення ефективності методик викладання методів обробки сигналів та зображень в оптико-електронних системах завдяки розширенню знань класичних та некласичних методів математичної статистики
Keywords: Статистичні методи; методика викладання; оптико-електронні системи; ефективність викладання