Комунікація у мікросервісній архітектурі за допомогою черги подій - Ткаченко, М. О.; Магдаліна, І. В. (ФОП Петров В.В., 2022)
Метою доповіді є побудова додатку за допомогою принципів мікросервісної архітектури, за допомогою чого обробка вхідної інформації та параметрів буде відбуватися швидше, ніж стандартні методи побудови архітектури та підвищення надійності системи . В доповіді наводяться метрики, що показують швидкість та відмово стійкість програми, що була відрефакторена на мікросервісну архітектуру.
Keywords: мікросервісна архітектура; обробка вхідної інформації