Роль графічного дизайну книжок-картонок у формуванні пізнавального інтересу у дітей дошкільного віку - Дубінська, С.; Вовк, О. (ХНЕУ, 2026)
Книжки-картонки – один із перших друкованих об’єктів, з якими взаємодіє дитина. Саме тому роль графічного дизайну в таких виданнях набуває особливого значення. Він безпосередньо впливає на формування первинних уявлень про навколишній світ.
Keywords: книжка-картонка; графічний дизайн