Віртуальні вимірювальні системи - Дудник, О. В. (My University, 2025)
Мета роботи – дослідження існуючих рішень віртуально-вимірювальних систем, аналіз їх переваг, недоліків і практичного застосування, а також визначення перспектив розвитку в цій галузі. Було розглянуто основні принципи побудови віртуально вимірювальних систем, вимоги до складових частин та програмного забезпечення. Була проведена оцінка самостійного створення ВВС. Були розглянуті та проведе порівняння метрологічних характеристик сучасних вимірювальних приладів та ВВС. Отримані результати корисні для подальшого створення власної віртуально вимірювальної системи Галузь використання – наукові дослідження, автоматизація виробничих процесів, інформаційні технології, промисловість, створення інноваційних вимірювальних приладів.
Keywords: віртуально вимірювальна система; плата збору даних; персональний комп’ютер; labview