Модель вибору pattern-архітектури для розробки систем IoT - Філіпчик, А. А. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка алгоритму вибора pattern-архітектури для розробки систем IoT. Принципи фізичної, інформаційної безпеки та надійності призводять до появи кількісних оцінок якості ПЗ і можуть бути обчислені в залежності від проекту. Дані принципи є параметрами, що досягаються, структурно-параметричного синтезу системи і, як передбачається в цій атестаційній роботі, залежать від параметрів якості програмної архітектури, а значить, основа для їх реалізації може бути закладена на початковому етапі проєкту. З урахуванням вищесказаного, узагальнюючи принципи і параметри систем ІІоТ на більш загальний клас систем ІоТ, виникає питання про знаходження загальної залежності досягнутих параметрів якості систем ІоТ від використовуваної програмної архітектури.
Model of Pattern-Architecture Choice for IoT Systems Development
Keywords: бездротова мережа; GPS; Wi-Fi; WLAN