Інформаційна модель сумісних радіолокаційних систем спостереження повітряного простору - Сторокожев, С. В.; Обод, І. І. (НТУ «ХПІ», 2019)
В докладі розглянута інформаційна модель сумісної системи спостереження повітряного простору, котра включає: дві локальні підсистеми спостереження; дистанційну підсистему спостереження; радіоканали обміну інформацією; процесор даних, що дозволяє моделювати різні потреби як до якості, так і до кількості інформації, що потребує споживач.
Keywords: система спостереження повітряного простору; інформаційна модель; радіолокаційна система; повітряний об’єкт