Дослідження алгоритмів інтерактивної поведінки рослинного оточення для 3D сцени - Алєйнікова, В. М. (My University, 2021)
Метою цієї роботи є підвищення оптимізація поведінки рослинного покриття на ігровій сцені. Об’єктом дослідження є алгоритмізація поведінки рослин в ігровому світі. Методи розробки базуються на таких поняттях та технологіях, як вертекси шейдер, culling, draw calls, instance meshes, fps, lod, ue4. В результаті роботи було досліджено алгоритми інтерактивної поведінки рослинного оточення для 3D сцени та реалізовано програмний модуль, який може бути інтегрован в будь-який проект на рушії UE4.
Keywords: вертекс; вітер; поведінка; рослина; сцена; шейдер; culling; draw calls; instance meshe