Дослідження методів та технологій підвищення ефективності роботи співробітників за допомогою візуальних комунікацій при розробці ІТ- проектів - Кузьміна, О. Г. (My University, 2021)
В результаті роботи було розроблено інтелектуальну систему для оцінки та формування рекомендацій щодо подальшого покращення інтерфейсу з точки зору візуальних комунікацій. Розроблену систему можна використовувати при проектуванні та при оптимізації інформаційних систем. Отримані результати можна використовувати для подальшої оптимізації та практичній реалізації розробленого підходу та інших наукових досліджень
Keywords: інтелектуальна система; аналіз даних; детекція об’єкта; сегментація об’єктів; візуальна комунікація; оцінювання інтерфейсу; розпізнавання тексту; розпізнавання об’єктів на зображенні; вимоги до дизайну; стандарти візуального інтерфейсу