Дослідження UI ре-дизайну сайту рейлінгових систем для скляних конструкцій - Бутвіна, О.; Бізюк, А. (ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023)
Для комерційного успіху будь-якого сайту важливу роль займає його UI дизайн. UI (інтерфейс користувача) дизайн відповідальний за візуальне представлення сайту, тобто вибір кольору, читабельність тексту, чи зручно користувачу клікати на елементи. Як результат, задача UI дизайну – вплинути на правильний вибір користувача через створений інтерфейс.
Keywords: склянп конструкція; ре-дизайн сайту