Розробка віртуальних фільтрів-масок для застосування в соціальних мережах - Мотрук, С. Р.; Бізюк, А. В. (ХНУРЕ, 2022)
Розроблені тематичні віртуальні фільтри-маски для застосування їх в соціальних мережах для подальшого поширення мобільного додатку, а саме мобільного трекеру для самоконтролю. Розглянуто аналоги та розроблено скетчі майбутніх масок-фільтрів.
Keywords: соціальна мережа; віртуальний фільтр