Правові акти в управлінській діяльності Національної поліції України - Салманова, О. Ю. (Панов, 2016)
Монографію присвячено комплексному аналізу правових актів в управлінській діяльності Національної поліції України. У роботі визначаються сутність правових актів в управлінській діяльності національної поліції України та методологічні засади їх видання, детально характеризуються нормативно-правові та адміністративні акти Національної поліції, процедури їх підготовки та прийняття, аналізуються проблеми забезпечення законності цих актів та окреслюються шляхи удосконалення діяльності Національної поліції України щодо розробки та прийняття правових актів, в тому числі з використанням досвіду видання таких актів поліцією зарубіжних країн. Монографія буде корисною науковцям і практичним працівникам правоохоронних органів, викладачам, студентам, аспірантам та докторантам вищих юридичних навчальних закладів, а також всім, хто цікавиться проблемами управлінської та правоохоронної діяльності Національної поліції України.
Keywords: Національна поліція України; управлінська діяльність; правотворча діяльність; правові акти; нормативно-правовий акт; адміністративний акт; процедури підготовки та прийняття правових актів; законність правових актів