Електрохемілюмінесцентні сенсори на основі електродів модифікованих тонкими органічними плівками - Красносельський, С. O. (My University, 2021)
Мета роботи: створити чутливі оптохемотронні сенсори на основі електрогенерованої хемілюминесценції (ЕХЛ) шляхом модіфіцікаціі поверхні електродів (ITO–електроди) плівками Ленгмюра–Блоджетт. Дослідити властивості отриманих плівок. Підібрати сореагент (аналіт), здатний давати ЕХЛ–сигнал з отриманими сенсорами
Keywords: електрохемілюмінесценція; плівки ленгмюра– блоджетт; натрій тетрафенілборат; твердофазна флуоресценція; атомно–силова мікроскопія; крайовий кут змочування; циклічна вольтамперометрія