Пашкова, А. В.2020-07-232020-07-232020Пашкова А. В. Кулінарні особливості японської культурної спадщини / А. В. Пашкова // Культурне розмаїття: матеріальна та нематеріальна культура різних країн світу : зб. матеріалів ХІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 12 червня 2020 р. – Харків : ХНУРЕ, 2020. – С. 157–158.http://openarchive.nure.ua/handle/document/12580In this topic I want to highlight some aspects of cooking in Japan. That vast majority of nations have they own history and cookery. You might agree with me, if i say that the easiest way to find out about another culture is to get know with its cuisine. That is why I chose cooking in different nations, namely Japan, as a rich and significant part of culture, which plays quite noticeable part in self-expression of all people.ukкультурне розмаїттяукраїнознавствотрадиціїкультураКулінарні особливості японської культурної спадщиниConference proceedings