Исследование технологии территориального брендинга - Вовк, А. В.; Фартыгина, В. И. (НПП ЧП «Технологический Центр», 2014)
У даній роботі досліджується роль брендінга в іміджу міста та його популярності. Визначено фактори, які необхідно враховувати при розробці бренду. Наведені приклади проведення брендінгу іноземних міст та міст України. Показані успішні і невдалі приклади впровадження бренду, наведені результати цього процесу. Розглядаються можливі замовники розробки бренду та їх вплив на кінцевий результат.
Researching of territorially branding technology
Keywords: брендінг; логотип; територіальний маркетинг; брендування міст; імідж; інвестиції; бренд-комунікації