Можливості технологій швидкого прототипування при персоналізованому виготовленні інтраназальних сплінтів - Калашник, Ю. М.; Аврунін, О. Г. (Львів, ЛНМУ, 2018)
Розглядаються можливості технологій швидкого прототипування при персоналізованому виготовленні інтраназальних сплінтів
Keywords: швидке прототипування; інтраназальний сплінт; персоніфікація; тривимірна модель; септопластика