Розробка чат-боту для соціальних медіа - Шпілка, В. Є. (My University, 2022)
Об’єктом роботи є процес розроблення розмовного агента. Метою роботи є розроблення чат-боту для соціальних медіа. Проведено дослідження методів обробки природної мови. Використано основні функціональні елементи платформи Dialogflow. Досліджено платформу Telegram для подальшої інтеграції з нею. У результаті роботи отримано програмний застосунок чат-бот для Telegram платформи.
Keywords: штучний інтелект; машинне навчання; обробка природної мови; діалогові системи; обробка текстів; чат-боти; dialogflow