Розробка проєкту landing page на тему «Знайомство зі спеціальністю 186 Видавництво та поліграфія» - Галицька, М. О. (My University, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи – отримати теоретичні та практичні навички з розробки проєкту landing page «Знайомство зі спеціальністю 186 –Видавництво та поліграфія». Результатом виконання кваліфікаційної роботи є готовий landing page. Під час виконання роботи було проведено дослідження цільової аудиторії, написання оригінального контенту, створення модульної сітки та графічного дизайну, верстка мовами HTML та СSS, JS. Сайт був протестований на адаптивність та кроссбраузерність.
Keywords: верстка; landing page