Застосування інформаційних технологій в нафтогазовій промисловості - Хрустальов, К. Л.; Кугір, А. І. (ХНУРЕ, 2019)
Розглянуто сучасні інформаційні системи, які займають провідні позиції в сфері нафтогазової промисловості та стосуються більшості аспектів нафтогазових операцій, від видобутку до переробки нафтогазової продукції. Досліджено інформаційні технології, які використовуються для оптимізації процесів і підвищують ефективність нафтогазових операцій.
Keywords: інформаційні технології; інформаційні системи; нафтогазова промисловість