Модели системы управления проектами развития электроэнергетического комплекса - Левыкин, В. М.; Кудрявцева, М. С.; Садовский, А. А. (My University, 2012)
У статті запропоновані цільова і функціональна моделі системи управління проектами розвитку електроенергетичного комплексу, які дозволяють описати цілі і функції управління системи з урахуванням їхньої декомпозиції для досягнення глобальної мети In this article offers target and functional models of the project management system of development of the electroenergetic complex that allowing to describe targets and management functions of the system taking into account their decomposition for achievement of the global purpose.
Keywords: управление проектами; система управления проектами; целевая модель; функциональная модель