Віртуальний лабораторний комплекс - Трубчанінов, Р. М. (My University, 2020)
В рамках традиційного підходу до освітнього процесу вважається, що лабораторні практикуми в природничих областях (фізика, хімія, біологія і т.п.), а також в техніці (електроніка, електротехніка, інформаційні технології і т.п.) повинні бути виконані переважно на реальному обладнанні, а навчання на моделях електронних і електротехнічних пристроїв в програмних продуктах моделювання призводить лише до недооцінки випускниками важливості справжніх експериментів.
Keywords: віртуальний комплекс; лабораторний комплекс