Розробка модулю обробки трихологічних зображень - Носова, Я. В.; Носова, Т. В. (ХНУРЕ, 2021)
Створений програмний засіб завантажується цифрове зображення фрагмента волосини, що відповідає області інтересу лікаря трихолога. Пропонується досліджувати ділянку розміром один сантиметр. Фазу волосся можна визначити лише за формою кореню, а ступінь пошкодження краще визначати на лінійній ділянці волосини, без потовщення
Keywords: Трихологія; волосся; обробка зображень