Моделювання неавтономної збуренної системи iз захистом - Потьомкін, О. В. (My University, 2019)
Об’єкт дослідження – система із захистом від шкідливих факторів зовнішнього впливу. Мета роботі – проведення дослідження проблеми стійкості в ергатичній системі із захистом при зовнішньому збуренні інтенсивностей шкідливих викидів, яке моделюється малим по амплітуді синусоїдальним збуренням правої частини базової моделі та розглянути сингулярні і мішані системи. Методи дослідження – аналітичний і чисельний методи розв’язку системи диференціальних рівнянь.
Keywords: асимптотика; біфуркація; об’єкт захисту; синусоїдальне збурення; стійкість; модель вольтерра