Програмна система для автоматизації онлайн-рекрутингу. DevOps, Full-Stack - Клименюк, Е. С. (My University, 2024)
Об'єкт розробки - програмна система для автоматизації онлайн-рекрутингу, що включає в себе розгортання додатку на платформі Azure та налаштування автоматичного деплою. Також розробка серверної частини та клієнтської частин програми. Мета розробки – спрямована на поліпшення ефективності та організації процесу найму персоналу, автоматизація процесів та покращення використання ресурсів за допомогою сучасних технологій та платформ. Метод рішення – середовище розробки Rider, WebStorm, Azure DevOps, мова програмування YAML, хмарна платформа Azure. У результаті розробки було створено програмну систему для автоматизації онлайн-рекрутингу, яка включає в себе розгортання додатку в хмарному середовищі Azure та налаштування автоматичного деплою
Keywords: онлайн-рекрутинг; платформа Azure; налаштування автоматичного деплою