Мобільний застосунок для розвитку дрібної моторики рук у дітей - Андрущенко М. Р.; Сидоренко З. М. (ХНУРЕ, 2022)
Реалізований проєкт надає такі можливості як тестування графічних навичок та дрібної моторики рук у домашніх умовах, а також можливість поширення результатів акредитованим особам (фахівцям) для діагностування порушень і розробки індивідуальної програми тестування.